Erroma DBH1 / Iraultza gela (Iraultza gela (Youtube kanala), 2021)
Iker irakasleak Iraultza gelari eskainitako bideoak ditugu hemen. Hauetan historiako hainbat atal garatzen dira: langileen mugimenduak, Erromako inperioa, Historiaurrea, Frantziako Iraultza, eta abar. Honetan, "Erroma" gaia jorratuko da.