Historiaurrea Euskal Herrian ([S.l.] : Iraultza gela, 2021)
Iker irakasleak Iraultza gelari eskainitako bideoak ditugu hemen. Hauetan historiako hainbat atal garatzen dira: langileen mugimenduak, Erromako inperioa, Historiaurrea, Frantziako Iraultza, eta abar. Honetan, "Historiaurrea Euskal Herrian" gaia jorratuko da.
Keywords: Historiaurrea; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak