Antzinako Erregimena #2 Historia DBH4 ([S.l.] : Iraultza gela, 2020)
Iker irakasleak Iraultza gelari eskainitako bideoak ditugu hemen. Hauetan historiako hainbat atal garatzen dira: langileen mugimenduak, Erromako inperioa, Historiaurrea, Frantziako Iraultza, eta abar. Honetan, "Antzinako Erregimena (2)" gaia jorratuko da.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak