Frantziako Iraultza ([S.l.] : Iraultza gela, 2016)
Iker irakasleak Iraultza gelari eskainitako bideoak ditugu hemen. Hauetan historiako hainbat atal garatzen dira: langileen mugimenduak, Erromako inperioa, Historiaurrea, eta abar. Honetan, "Frantziako Iraultza" gaia jorratuko da.
Keywords: Giza zientziak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak