Langile mugimendua eta ideologiak ([S.l.] : Iraultza gela, 2016)
Iker irakasleak Iraultza gelari eskainitako bideoak ditugu hemen. Hauetan historiako hainbat atal garatzen dira: langileen mugimenduak, Erromako inperioa, Historiaurrea, Frantziako Iraultza, eta abar. Honetan, "Langile mugimendua eta ideologiak" gaia jorratuko da.
Keywords: Langile-mugimendua -- Historia; Giza zientziak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak