Langile mugimendua eta ideologiak / Iraultza gela (Iraultza gela (Youtube kanala), 2016)
Iker irakasleak Iraultza gelari eskainitako bideoak ditugu hemen. Hauetan historiako hainbat atal garatzen dira: langileen mugimenduak, Erromako inperioa, Historiaurrea, Frantziako Iraultza, eta abar. Honetan, "Langile mugimendua eta ideologiak" gaia jorratuko da.