Erroma mediterranear zibilizazioa - Zelaia Goienola, Aitor ([S.l.] : Aitor Zelaia Goienola, 2019)
Aitor Zelaia Goienola Geografia eta Historiako irakasleak Youtuben euskarazko materiala eskaintzen du. Bere kanalean hainbat bideo interesgarri partekatu ditu ikasleak erabili ahal izateko. Bideoak Geografia eta Historiako gaiak garatzen dituzte gehienbat. Honetan, "Erroma mediterranear zibilizazioa" gaia jorratuko da.
Keywords: Erromatar zibilizazioa; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak