Amalurra opor beharretan dago : ipuin musikatua - Zubeldia, Maddi; Halsouet, Jean-Marc; Bourget, Stéphane; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2020)
Amalurra akitua da eta pausatu nahi luke, baina haurrak inguruan izanki ez zaio aise izanen... CDa eta liburuxkaz osatu ipuin musikatua: obra artistikoa lau urtaroen inguruan.
6 urtetik aurrera
Keywords: Haurrentzako musika; Audioak