Amalurra opor beharretan dago : ipuin musikatua / [testua] Maddi Zubeldia ; [musika eta moldaketak] Xano Halsouet ; [ilustrazioa, Stephane Bourget] - Zubeldia, Maddi (Ikas, 2020)
Amalurra akitua da eta pausatu nahi luke, baina haurrak inguruan izanki ez zaio aise izanen... CDa eta liburuxkaz osatu ipuin musikatua: obra artistikoa lau urtaroen inguruan.