Mendebaldek Erromatar Inperioraren erorketa - Zelaia Goienola, Aitor ([S.l.] : Aitor Zelaia Goienola, 2019)
Aitor Zelaia Goienola Geografia eta Historiako irakasleak Youtuben euskarazko materiala eskaintzen du. Bere kanalean hainbat bideo interesgarri partekatu ditu ikasleak erabili ahal izateko. Bideoak Geografia eta Historiako gaiak garatzen dituzte gehienbat. Honetan, "Mendebaldeko Erromatar Inperioaren erorketa" gaia jorratzen da.
DBH, 4. maila
Keywords: Erromatar zibilizazioa; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak