DBH 1eko Geografia eta Historiaren laburpena / Aitor Zelaia Goienola - Zelaia Goienola, Aitor (Aitor Zelaia Goienola, 2019)
Aitor Zelaia Goienola Geografia eta Historiako irakasleak Youtuben euskarazko materiala eskaintzen du. Bere kanalean hainbat bideo interesgarri partekatu ditu ikasleak erabili ahal izateko. Bideoak Geografia eta Historiako gaiak garatzen dituzte gehienbat. Hau, DBH1-eko Geografia eta Historiaren laburpen bat da.