Salda badago : Euskal herriko V. Jardunaldi Feministak = V. Jornadas Feministas de Euskal herria - Euskal Herriko Jardunaldi Feministak 2019. Durango); Apalauza Ollo, Amaia; Emagin; Salda Badago; Ecuador Etxea ([S.l.] : Salda Badago ; Emagin Elkartea, 2020)
2019ko azaroan Durangon, "Salda Badago" lelopean, egin ziren jardunaldi feministen ingurukoa da liburu hau.. Salda Badago lantaldearen eta Emagin Elkartearen arteko elkarlanean gauzatu eta Kultura eta Hizkuntza Politikako sailak diruz lagundutako argitalpena da. Elebitan atera dute liburua, euskaraz eta gazteleraz, ale bakarrean.
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz.
Keywords: Feminismoa -- Euskal Herria -- Biltzarrak eta batzarrak; Monografiak