Salda badago : Euskal herriko V. Jardunaldi Feministak = V. Jornadas Feministas de Euskal herria / [egileak, Salda Badago lantaldea ; ikerketa-lana eta erredakzioa, Emagin Elkartea ; itzultzailea, Amaia Apalauza Ollo ; irudiak, Emagin Elkartea, Ecuador Etxea] - Apalauza Ollo, Amaia (Salda Badago ; Emagin Elkartea, 2020)
2019ko azaroan Durangon, "Salda Badago" lelopean, egin ziren jardunaldi feministen ingurukoa da liburu hau.. Salda Badago lantaldearen eta Emagin Elkartearen arteko elkarlanean gauzatu eta Kultura eta Hizkuntza Politikako sailak diruz lagundutako argitalpena da. Elebitan atera dute liburua, euskaraz eta gazteleraz, ale bakarrean.