Olerki, ipuin eta eleberriak - Pelot, Mayi (1947-2016) (Baiona : Maiatz, 2019)
Zientzia fikzioaren idazle eta bide egile izan zen Mayi Pelot biarriztarraren obra da liburu honetan. Bere olerki, ipuin eta eleberriek asmakizun aberatsa eta aldi berean gure munduaren etorkizunaz beldur eta kezkak erakusten dituzte. Mayi emakume idazle aitzindariak zioen moduan lurra ezagunegia denez oso interesgarria da geroa nolakoa izanen den asmatzea
Keywords: Helduentzako Literatura