Lana festa bihurtuz : Angel Larrañaga Sudupe - Agirre, Joxean; Lanku Bertso Zerbitzuak (Andoain : Lanku, 2018)
Anjel Larrañaga bertsolari eta panderojoleak, plazako bere ibilbidea borobiltzen duen liburua eta diskoa argitaratu ditu. Joxean Agirrek idatzi du. Liburuan, Anjel Larrañagaren bizipenez gain, Anjelen ibilbidea oso ondo ezagutzen duten hainbat pertsonen ekarpenak biltzen dira: Andoni Egaña, Anjel Valdes, Agurtzane Elustondo, Tomas Soraluze "Epelde" eta Xabier Alberdi "Zabale". Liburuaren bigarren partean, bere disko guztietan jaso dituen kanten letrak daude. Liburuarekin batera disko berri bat argitaratu du.
Keywords: Larrañaga Sudupe, Anjel -- (1947-); Bertsolaritza; Monografiak; Biografiak