Ipuin ezberdinak eta erregalokoak - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Ezkurra, Pello (Donostia : Elkar, 1984)
Liburutxo hau, atrebentzia handi baten ondorio duzu: beka eskaera baten emaitza. Lan bat tajutu behar eta honelaxe ateratakoa. Lehenik, beka eskaera bera aurkituko duzu, non Mahuka Gorri buruzagi indioaren historiaren zati bat kontatzen baita. Honen ostean, sei kontaketa bakoitza gai ezberdin batez eraikia: Orio busti zenekoa, Pim-pim eta Capricho, Jean Phocas Manit-en laudorioz, lehen kulunkak, berandu zetorren epela eta Aista gerlariarena. Tarteka Pello Ezkurraren marrazkiak eta beste zerbait ere bai.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Helduentzako Literatura