Yulen, 100 urte / [marrazkiak] Julian Zabaleta Barrenetxea ; [testuak, Pello Arrieta Soraiz, Julen Zabaleta San Martin, Jon Zabaleta San Martin ; hitzaurrea, Pello Arrieta] - Zabaleta, Yulen (1921-2022) (Udala, 2021)
Elgoibarren 675. urteurrena ospatzeko egitarauaren baitan, Elgoibarko udalak, Julen Zabaleta Barrenetxearen ibilbidea omendu zuen, bere marrazkiak batuz. Libururako ehun marrazki aukeratu dira, Elgoibar eta Eibarko irudiez gain, Hego Euskal Herrikoak eta kanpokoak ere badaude; eta arkitektura ez ezik jaiak, abereak, karikaturak eta erretratuak ere ageri dira.