Luluren arropa - Reid, Camilla; Busby, Ailie; Sedano, Ane (Barakadlo : Ikasmina, 2021)
Luluk asko atsegin du bere arropa, baina ba al dakizu zer janzten duen egunean zehar? Benetako kremailera bat, ireki eta ixteko patrika bat eta mantal bat aurkituko dituzu bertan. Irakurtzen hasten diren umeek trebetasunak garatzeko liburu dibertigarri bat da.
3 urtetik aurrrera (urdina)
Lulu´s Clothes
Keywords: Jantziak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura