Luluren arropa / [testua eta ideia] Camilla Reid ; [ilustrazioak] Ailie Busby ; [euskarara itzulpena, Ane Sedano] - Reid, Camilla (Ikasmina, 2021)
Luluk asko atsegin du bere arropa, baina ba al dakizu zer janzten duen egunean zehar? Benetako kremailera bat, ireki eta ixteko patrika bat eta mantal bat aurkituko dituzu bertan. Irakurtzen hasten diren umeek trebetasunak garatzeko liburu dibertigarri bat da.