Liburu ezkutuaren misterioa - Amigo Fernández de Arroyabe, María Luisa; Delgado González, Jesús; López, Enrike (Bilbo : Ediciones Beta III Milenio, 2021)
Irudi misteriotsu bat protagonistek gida gisa duten arrasto bakarra da, RARA AVIS LIBER izeneko sekretu berria deskubritzeko. Aurretik "Zisne beltzaren misterioa" eta "Piratak ikastetxean" abenturak bizi izan ondoren, Xabier, Gabriele, Maria, Noam, Kirsten eta Pablo haren letrak deszifratzeko irrikan ari dira. Badakite RARA AVIS sare sekretua dela eta letren atzean arrastoak ezkutatzen direla; eta arrastoek, altxorra aurkitu arte, Bilbao Hiribilduetako leku batetik bestera gidatuko dituzte. Badakite hor nonbait dagoela euren zain; eta misterioaren atzean ezkutatzen dela... RARA AVIS LIBER. Non egongo ote da? Aspaldidanik hain ondo gordetako sekretua agerira aterako al dute? Haiekin batera joan eta lagundu beste abentura honetan!
8 urtetik aurrera (urdina)
El misterio del libro escondido
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura