Baserria / [testua eta ilustrazkioak, Ballon] (Urrats ttikiak (Ttarttalo), 2021)
Argazki-liburu polit honetan haurrak baserriko hainbat animalia, fruitu eta barazki aurkituko ditu: oiloa eta txitak, zaldia, behia, astoa, ahatea, letxuga, tomatea... Eta haien izenak ikasteaz gain, zer nolako itxura duten ikusiko du. Horretaz gain, kartoizko liburu honek duen kirtenari esker, umeak erraz eraman dezake liburua leku batetik bestera.