Erdi Aroa - Álvarez Ereño, Jagoba ([S.l.] : Jagoba Álvarez, 2020)
Youtuben euskarazko Historiako materiala falta dela ikusita, Jagoba Alvarez Bigarren Hezkuntzako Historia irakasleak "Historia euskaraz" proiektua jarri zuen abian, ikasleei lagundu ahal izateko. DBH4ko eta Batxilergoko material propioa sortu du Jagobak. Bideo honetan, Europan izan ziren Erdi Aroaren aldiak ezagutuko ditugu.
DBH
Keywords: Erdi Aroa -- Historia -- V-XV. m. -- Europa; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak