Germaniar erresumak - Álvarez Ereño, Jagoba ([S.l.] : Jagoba Álvarez, 2020)
Youtuben euskarazko Historiako materiala falta dela ikusita, Jagoba Alvarez Bigarren Hezkuntzako Historia irakasleak "Historia euskaraz" proiektua jarri zuen abian, ikasleei lagundu ahal izateko. DBH4ko eta Batxilergoko material propioa sortu du Jagobak. Bideo honetan, Erromatar Inperioa 476an erori ondoren sortu ziren germaniar erresumei buruz hitz egingo dugu.
DBH
Keywords: Germaniar erresumak -- 476 k.o.-V. m. -- Europa; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak