Zer da humanismoa? - Álvarez Ereño, Jagoba ([S.l.] : Jagoba Álvarez, 2020)
Youtuben euskarazko Historiako materiala falta dela ikusita, Jagoba Alvarez Bigarren Hezkuntzako Historia irakasleak "Historia euskaraz" proiektua jarri zuen abian, ikasleei lagundu ahal izateko. DBH4ko eta Batxilergoko material propioa sortu du Jagobak. Bideo honetan, zer da humanismoa? Galderari erantzuna emango diogu.
DBH
Keywords: Humanismoa -- XVI-XVIII. m. -- Europa; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak