Zer da islama? - Álvarez Ereño, Jagoba ([S.l.] : Jagoba Álvarez, 2020)
Youtuben euskarazko Historiako materiala falta dela ikusita, Jagoba Alvarez Bigarren Hezkuntzako Historia irakasleak "Historia euskaraz" proiektua jarri zuen abian, ikasleei lagundu ahal izateko. DBH4ko eta Batxilergoko material propioa sortu du Jagobak. Bideo honetan, zer da islama? Galderari erantzuna emango diogu.
DBH eta Batxilergoa
Keywords: Islamismoa; Giza zientziak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak