Zer da islama? / Jagoba Álvarez - Álvarez Ereño, Jagoba (Historia euskaraz. Jagoba Álvarez (Youtube kanala), 2020)
Youtuben euskarazko Historiako materiala falta dela ikusita, Jagoba Alvarez Bigarren Hezkuntzako Historia irakasleak "Historia euskaraz" proiektua jarri zuen abian, ikasleei lagundu ahal izateko. DBH4ko eta Batxilergoko material propioa sortu du Jagobak. Bideo honetan, zer da islama? Galderari erantzuna emango diogu.