Iberiar Penintsulako Erdi Aroko ordena militarrak - Álvarez Ereño, Jagoba ([S.l.] : Jagoba Álvarez, 2020)
Youtuben euskarazko Historiako materiala falta dela ikusita, Jagoba Alvarez Bigarren Hezkuntzako Historia irakasleak "Historia euskaraz" proiektua jarri zuen abian, ikasleei lagundu ahal izateko. DBH4ko eta Batxilergoko material propioa sortu du Jagobak. Bideo honetan, Erdi Aroan Iberiar Penintsulan izandako orden militarrak ezagutuko ditugu.
DBH, 4. maila
Keywords: Ordena militarrak -- Erdi Aroa -- XII-XIV. m. -- Iberiar Penintsula; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak