Navas de Tolosako Gudua - Álvarez Ereño, Jagoba ([S.l.] : Jagoba Álvarez, 2020)
Youtuben euskarazko Historiako materiala falta dela ikusita, Jagoba Alvarez Bigarren Hezkuntzako Historia irakasleak "Historia euskaraz" proiektua jarri zuen abian, ikasleei lagundu ahal izateko. DBH4ko eta Batxilergoko material propioa sortu du Jagobak. Bideo honetan, 1212an izandako Navas de Tolosako Gudua ikusiko dugu.
DBH, 4. maila
Keywords: Navas de Tolosako Gudua, 1212; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak