Abentura bat bikingoen herrialdean - Durkin, Frances; Cooke, Grace; Barker, Vicky; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2021)
Historianautak denboran atzera joan dira Bikingoen Arora, eta zure laguntza behar dute iraganeko sekretuen berri jakiteko. Janaria bilatuko dute, errunak deszifratuko dituzte, hilobi-itsasontzi ederren berri ikasiko dute eta bikingoen arpilatze baten nondik norakoak ezagutuko dituzte. Bat egin historianautekin! Istorio bat, gertakariak eta jarduerak modu zirraragarrian nahasirik. Historiari bizia emateko modu ezin hobea!
8 urtetik aurrera (gorria)
Azalean: Istorio bat, gertakariak, jarduerak
A Viking adventure
Keywords: Bikingoak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura