Abentura bat bikingoen herrialdean / testua, Frances Durkin ; ilustrazioak, Grace Cooke ; diseinua, Vicky Barker ; [itzulpena, Amets Santxez (Bakun itzulpen Zerbitzuak)] - Durkin, Frances (Historianautak (Ttarttalo), 2021)
Historianautak denboran atzera joan dira Bikingoen Arora, eta zure laguntza behar dute iraganeko sekretuen berri jakiteko. Janaria bilatuko dute, errunak deszifratuko dituzte, hilobi-itsasontzi ederren berri ikasiko dute eta bikingoen arpilatze baten nondik norakoak ezagutuko dituzte. Bat egin historianautekin! Istorio bat, gertakariak eta jarduerak modu zirraragarrian nahasirik. Historiari bizia emateko modu ezin hobea!