Abentura bat Grezian - Durkin, Frances; Cooke, Grace; Barker, Vicky; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2021)
Historianautak denboran atzera joan dira Antzinako Greziara, eta zure laguntza behar dute iraganeko sekretuen berri jakiteko. Akropolira joango dira, Olinpiar Jokoen aitzindari diren kirolak ikusiko dituzte eta maskarak margotuko dituzte, anfiteatroan egitekoa den tragedia greko zirraragarri baterako. Bat egin historianautekin! Istorio bat, gertakariak eta jarduerak modu zirraragarrian nahasirik. Historiari bizia emateko modu ezin hobea!
Glosarioa: 78. or.
8 urtetik aurrera (gorria)
Azalean: Istorio bat, gertakariak, jarduerak
A greek adventure
Keywords: Grezia -- -Historia -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura