Joan Sebastian Elkanoren lehorreratzea - Galdare Comunicación Audiovisual; Getaria. Udala ([Bilbo] : Galdare Comunicación Audiovisual, 2009)
Bideo honetan Juan Sebastian Elkanoren lehorreratzea ikus daiteke Getariako herrian.
Hizkuntzak: euskara, gaztelania, ingelesa eta frantsesa.
Keywords: Elkano, Juan Sebastian -- (ca. 1476-1526); Munduaren inguruko bidaiak; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak; Biografiak