Joan Sebastian Elkanoren lehorreratzea / [gidoia] Galdare Comunicación Audiovisual ; [produkzio eragilea, Juan Carlos Revuelta, Alberto Urigoitia ; produkzioa, Arantza García de Andoin ; errealizazioa, Angel Forcada ; lokuzioa, Eduardo Gorriño ; itzulpena, Jon Zorion Oyanguren] (Galdare Comunicación Audiovisual, 2009)
Bideo honetan Juan Sebastian Elkanoren lehorreratzea ikus daiteke Getariako herrian.