Jugoslavia eta ekialdeko beste herriak - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1993)
Balkanetan gertatzen ari den gerra eta Ekialde europarrak egun ezagutzen duen egoera desegonkor eta zailaren zergati historiko, politiko, ekonomiko eta geoestrategikoen berri ematen da lan honetan, gertaera historikoen konplexutasuna erakusten saiatzen delarik.
1993/03/29
Bibliografía: 76. or.
Glosarioa: 72-75. or.
1993/03/29
Keywords: Ekialdeko Europa -- Historia -- XX. m; Monografiak; EIMAk onetsitako materialak