Bost filosofo handi : (Filosofiaren historia) - Goñi Olalde, Elias (Donostia : Gaiak, 1996)
"Bost filosofo handi" liburu honetan, Mendebaldeko garaian garaiko filosoforik handietarikoak diren Platon, Descartes, Kant, Marx eta Wittgenstein-en testuinguru historikoak, bakoitzaren pentsamendu filosofikoaren funtsa eta testu aukeratuak azaltzen dira, filosofia orokorrari sarrera erakargarri bezala.
1996/09/16
Bibliografía: 148-149. or.
Glosarioa: 150-156. or.
1996/09/16
Keywords: Platon -- Kritika eta interpretazioa; Descartes, René -- (1596-1650) -- Kritika eta interpretazioa; Kant, Immanuel -- (1724-1804) -- Kritika eta interpretazioa; Marx, Karl -- (1818-1883) -- Kritika eta interpretazioa; Wittgenstein, Ludwig -- (1889-1951) -- Kritika eta interpretazioa; Filosofia -- Historia; Monografiak; EIMAk onetsitako materialak