Bost filosofo handi : (Filosofiaren historia) / [mintegikideak, Elias Goñi Olalde] - Goñi Olalde, Elias (Oinarrizko liburutegia (Gaiak), 1996)
"Bost filosofo handi" liburu honetan, Mendebaldeko garaian garaiko filosoforik handietarikoak diren Platon, Descartes, Kant, Marx eta Wittgenstein-en testuinguru historikoak, bakoitzaren pentsamendu filosofikoaren funtsa eta testu aukeratuak azaltzen dira, filosofia orokorrari sarrera erakargarri bezala.