Hari ikusezina : gu guztiok lotzen gaituzten loturei buruzko ipuina - Tirado, Míriam; Moreno, Marta; Atela, Aintzane (Donostia : Erein, 2022)
Nurak jakin du zer sekretu ezkutatzen den zilborrean. Orain badaki hari ikusezin bat irteten zaiola bertatik eta maite dituen pertsonekin lotzen duela: amarekin, aitarekin, aitona-amonekin, izeba-osabekin, lehengusu-lehengusinekin, adiskideekin. Aurrerantzean ez du beldurrik izango berarekin ez daudenean, badakielako hariaren bitartez haiekin lotuta dagoela, denboraz eta espazioaz haratago. Eta betirako, gainera! Maite ditugunekin lotzen gaituzten hariei buruzkoa da ipuin hau, eta erakusten digu ikusezinak direla gauza garrantzitsuenak.
0-10 urte (urdina)
El fil invisible
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Heriotza; Dolua; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak