Gorka Kaputz eta bere zomorroak - Samitier, Raquel; Iraola, Etor (Berriozar : Denonartean, 2021)
Gorkak ez zeukan inoiz garbitzeko gogorik. Lau urte beteak zituen, eta ez zuen inoiz ere bere gorputz txikia garbitu, ez bait zuen dutxarik jasaten, ez ur azpian luze irauten.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Higienea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bakterioak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ipuin eskatologikoak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura