Gorka Kaputz eta bere zomorroak / [testua eta ilustrazioak] Raquel Samitier ; [itzulpena, Etor Iraola] - Samitier, Raquel (Denonartean, 2021)
Gorkak ez zeukan inoiz garbitzeko gogorik. Lau urte beteak zituen, eta ez zuen inoiz ere bere gorputz txikia garbitu, ez bait zuen dutxarik jasaten, ez ur azpian luze irauten.