Junie B. Jones zelatari - Park, Barbara (1947-2013); Brunkus, Denise; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Bruño, 2014)
Junie B. Jones munduko zelatari isilena da (baita kuxkuxeroena ere). Badaki isil-misilka ibiltzen, baita sudurrarekin zaratarik atera gabe arnasten ere. Tamalez, trikimailu horiek ez zaizkio baliagarri andereñoa zelatatzeko. Oraingo honetan, Junie B. saltsa ederrean sartuko da...
8 urtetik aurrera (gorria)
Junnie B. Jones and some Sneaky Peeky Spying
Keywords: Neskatxak -- - Eleberriak -- - Haur eta gazteentzako liburuak; Espioiak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura