Junie B. Jones zelatari / testua, Barbara Park ; marrazkiak, Denise Brunkus ; [itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - Park, Barbara (1947-2013) (Junie B. Jones (Bruño), 2014)
Junie B. Jones munduko zelatari isilena da (baita kuxkuxeroena ere). Badaki isil-misilka ibiltzen, baita sudurrarekin zaratarik atera gabe arnasten ere. Tamalez, trikimailu horiek ez zaizkio baliagarri andereñoa zelatatzeko. Oraingo honetan, Junie B. saltsa ederrean sartuko da...