Ametsak kontrako bidea hartu zuenean / Nagore Arretxea Oiartzabal - Arretxea Oiartzabal, Nagore (Amazon Italia Logistica, 2021)
Nagore Arretxea Oiartzabal, 1981eko irailaren 19an jaio zen Beran. 2009. urtean, garun paralisia duen umetxo baten ama izan zen eta gaur egun, desgaitasuna edota behar bereziak dituzten pertsonen eskubideen alde borrokatzen du. Denontzako mundu baten alde, 12 urte hauetan sentitu eta bizitakoak, esku artean daukazun liburu honetan bildu nahi izan ditu. Liburu honetan aurkituko dituzun pasarteak, 12 urte hauetan izandako bizipenak dira. Desgaitasun larri bat duen umetxo bat izatearen esperientzia. Amesten zenuen ilusioak, kontrako bidea hartzen duenean... bide malkartsua eta oztopoz beterikoa. Horrekin guztiarekin, asko ikasitakoaren sentsazioz.