Animalien hotsak - Wolf, Tony; Urkulo, Iraitz (Madril : Susaeta, 2018)
Liburu honetan, hartz-kumearen sudurra, elefante eta dinosauroen sabela eta izurdearen bizkarra ukitu, otsoaren eta fokaren ilea laztandu eta haietako bakoitzaren hotsa entzun ahalko duzu.
0-4 urte (urdina)
Cuccioli
Keywords: Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura