Animalien hotsak / [ilustrazioak, Tony Wolf ; euskarazko itzulpena, Iraitz Urkulo] - Wolf, Tony (Susaeta, 2018)
Liburu honetan, hartz-kumearen sudurra, elefante eta dinosauroen sabela eta izurdearen bizkarra ukitu, otsoaren eta fokaren ilea laztandu eta haietako bakoitzaren hotsa entzun ahalko duzu.