Gau bat Karlismoaren Museoan - Lizarraga Pérez de Zabalza, Silvia; Deaconu, Roland; Salas, Kristina; Karlismoaren Museoa; Nafarroa. Gobernua (Iruña : Nafarroako Gobernua, 2021)
Haurrendako ipuina. Hartan bi haurrek gau bat pasatzen dute Karlismoaren Museoko aretoan giltzaturik eta Karlismoko hainbat pertsonaia historikorekin solas egiten dute. Karlitosek eta Margaritak altxor bat aurkitu dute ganbaran: On Karlosen toisoi zaharra. Bitxiarekin doan misterioa argitzeko gai izanen al dira? Lortuko ote dute jabeari itzultzea?
4 eta 10 urte bitartekoentzat (urdina)
Noche en el Museo del Carlismo
Keywords: Museoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Karlismoa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzao liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura