Gau bat Karlismoaren Museoan / [testuak eta diseinua, Silvia Lizarraga Perez de Zabalza ; irudiak eta maketazioa, Roland Deaconu ; itzulpena, Kristina Salas] - Lizarraga Pérez de Zabalza, Silvia (Nafarroako Gobernua, 2021)
Haurrendako ipuina. Hartan bi haurrek gau bat pasatzen dute Karlismoaren Museoko aretoan giltzaturik eta Karlismoko hainbat pertsonaia historikorekin solas egiten dute. Karlitosek eta Margaritak altxor bat aurkitu dute ganbaran: On Karlosen toisoi zaharra. Bitxiarekin doan misterioa argitzeko gai izanen al dira? Lortuko ote dute jabeari itzultzea?