Ahaztu baino lehen, ama - Etxaburu, Mikel (Arre : Pamiela, 2021)
Baneki non bizi diren zure oroitzak banaka-banaka bildu eta daroazun txabusina gorriko patrikan gordeko nizkizuke mendazko karameluak gordetzen dituzun patrika berean, horrela, bakardadeak gogoa sumintzen dizunean, karameluen ordez miazkatu ahal izango zenituzke oroitza galduak.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura