Omenaldia 1897-1997 : Donostiako Orfeoia = Orfeón Donostiarra - Egaña, Juantxo; Kutxa Fundazioa ([Donostia] : Kutxa Gizarte eta Kultur Fundazio, 1997)
Donostiako Orfeoiaren mendeurrena dela-eta omenaldi gisa argitaratutako argitalpena.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Donostiako Orfeoia -- Historia; Monografiak