Omenaldia 1897-1997 : Donostiako Orfeoia = Orfeón Donostiarra / [testuan, hainbat egile ; argazkiak, Juantxo Egaña] - Egaña, Juantxo (Izurun (Kutxa fundazioa), 1997)
Donostiako Orfeoiaren mendeurrena dela-eta omenaldi gisa argitaratutako argitalpena.