Rabbit andrearen helikopteroa - Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbao : Mezulari, 2014)
Peppa eta bere familia udako feriara joan dira. Erreskate-ibilgailuak daude ikusgai bertan. Helikopteroan hegan doazela, larrialdi-deia jasotzen dute. Nor dago egoera larrian? Ongi pasatu istorio piktogramadun hau irakurtzen, eta, bide batez, hiztegia ikasi! Liburu hau "Peppa pig" telesailean oinarrituta dago.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Eguneroko bizitza; Txerriak; Garraioak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak